Senaste kapitel
Han tog sin hand på min lår och började gå högre upp.
Jag slog bort handen.
"Rör inte mig" sa jag stelt. Han ignorera vad jag sa. Han drog back mitt hår jag hade runt nacken och och han kom närmare mitt öra.
"Niki!" Skrek ....
-------------------------------------
Nikis perspektiv fortfarande:
Jag såg Omar komma springandes mot mig. Killen bredvid mig släppte taget om mig. Jag tog chansen och sprang mot Omar. Jag kramade Omar hårt när vi möttes. Jag kände hur tårarna rann för kinderna. Jag släppte Omar och ställde mig bakom honom. Killen gick i normal takt mot oss. Han ställde sig framför Omar och tittade på honom.
"Rör inte henne igen" sa Omar hotandes.
"Vi får se" sa killen och och gick iväg.
Omar vände sig om och tittade in i mina ögon.
"Förlåt för det jag sa till dig på plattan, och jag tänker inte berätta för Felix det som har hänt mellan oss. Jag vill att du ska vara lycklig" sa han och tog i min hand.
"Tack så mycket" sa jag och gav honom en till kram.
"Men jag vill fortfarande vara din vän" sa jag och log. Han tittade på mig och log snett.

Felix perspektiv:
Jag låg på soffan och tänkte på Niki. Hon är så fin med hennes lång bruna hår. Och hennes ögon är helt magiska, varje gång jag tittar på dem är blir jag helt förälskad. Hennes leende dödar mig inne från ut.
"Felix!" Skrek mamma.
"Ja!" Skrek jag tillbaka.
Hon kom in i vardagsrummet och satte sig bredvid mig.
"Om du vill får du gå ut" sa hon och log.
"Tack mamma!" Skrek jag och kramade henne. Jag ställde mig upp och gick snabbt mot hallen för att sätta på mig skorna. Jag satt på mig dem och gick ut ur dörren hastigt. Jag satte mig på min cross och sedan tog jag på mig hjälmen. Jag gasade och sedan började åka, jag var på väg till plattan där Niki var.
(10 minuter efter)
Jag parkerade crossen och gick av den snabbt för att hitta Niki. Jag var på väg ner för trapporna på plattan. Jag tittade efter för att se om jag hittade Niki någonstans, och där var hon. Jag stannade på mitten av trappan, hon var med Omar. Dem gick bredvid varandra och skrattade. Jag gick sakta ner för trappan tills hon skulle lägga märke till mig.
"Felix!" Hörde jag henne skrika.
Jag tittade upp som om jag inte hade sett henne. Hon kom springandes mot mig och kramade mig hårt.
"Hej!" Sa hon och höll min hand.
"Hej älskling" sa jag och pussa henne på munnen. Jag tittade in hennes ögon och log.
Jag tittade på Omar för att se hans reaktion. Han tittade åt ett annat håll. Jag gick fram mot honom.
"Hej broe!" Sa jag och gav honom en brofist och en kram.
Jag kollade på hans ansikte och han såg förvånad ut.
"Tja" sa han tillbaka.
"Vad gör ni för något?" Frågade jag och la armen om Niki.
"Inget speciellt" sa Niki och höll om mig.
"Jag tror jag måste gå nu, jag ska träffa min mamma" sa Omar stelt.
"Okej, hej då och hälsa Wilnur!" Sa Niki till Omar som var på väg att gå.
"Hej då!" Skrek jag för att inte verka otrevlig.
Jag vände om Niki så att vi stod framför mig. Jag drog henne tätt in till mig och la mina händer på hennes höfter. Jag böjde mig fram för att nå hennes läppar. Våra läppar nuddade varandra och jag stoppade in min tunga i hennes mun. Hon gjorde detsamma på mig. Tillslut stod vi och hånglade mitt på plattan.
Hon tog sin hand på mitt bröst och puttade försiktigt iväg mig.
"Jag måste andas" sa hon och log.
Plötsligt tog hon min hand och drog mig iväg till en toalett i närheten. Hon drog in mig och så låste hon sedan puttade hon mot toalett stolen så att jag skulle sätta mig där.

Nikis perspektiv:
Felix satt på toalett stolen och såg helt förvånad ut. Jag gick närmare honom och ställde mig framför honom. Jag böjde mig ner och gav honom en kyss. Han la sina händer på mina höfter och gick sakta ner mot min rumpa.
"Felix jag såg att du gick in här med din tjej , vad håller ni på med? Hahahaha" hörde man en kille säga utanför toalett dörren. Felix ställde sig snabbt upp. Han drog back sitt hår och suckade.
"Felix är det där din tjej?! Vi foooers är väldigt besvikna på dig i så fall" hörde man en tjej säga.
Jag tittade på Felix och hans käkar var spända. Han tog tag i min hand och förde oss mot dörren. Han låste upp dörren och gick ut mot en stor klump med tjejer utanför.
"Hej foooers, det är så här att jag får ha en tjej men jag vill inte att ni ska elaka mot mig för det. Ni får respektera att jag har en tjej punkt slut" sa han och började gå där ifrån. Jag blev förvånad att han sa så, han älskar ju alla sina foooers.

Kommentera om vad ni tyckte och sprid vidare!! Puss

1 kommentarer

Frida

03 Jul 2013 11:03

Jättebra, när kommer nästa?

Kommentera

Publiceras ej